XCity Towers este la etajul 14. Ne apropiem de ultimul etaj

20 septembrie, 2019

Share

Construcția la Tower One din XCity Towers, primul proiect de turnuri rezidențiale din Timișoara, avansează într-un ritm alert. Primul turn din XCity Towers este la etajul 14. În același timp, 70% din apartamente sunt în acest moment contractate.

XCITY TOWERS ESTE LA ETAJUL 14

Săptămâna viitoare va fi turnat planșeul peste etajul al 14-lea, moment în care echipa de pe șantier va ajunge la ultimul etaj, cel de-al 15-lea, din Tower One. Echipa XCity Towers de pe șantier se concentrează și pe celelalte aspecte esențiale pentru viitoarea ta casă:

  • Pe partea de tâmplărie, colegii noștri lucrează în paralel la etajele 8 și 9;
  • Zidăria este la etajul 10;
  • Pe partea de tencuială, echipa de pe șantier a finalizat lucrările până la etajul al șaptelea (inclusiv parter);
  • Instalațiile au fost montate până la etajul 8;
  • Lucrările la termosistem au ajuns la etajul 5;
Tower One din XCity Towers - etajul 14

APARTAMENTE DISPONIBILE ÎN XCITY TOWERS

Construcția XCity Towers este la etajul 14, iar în paralel 70% din locuințe au fost deja contractate. XCity Towers este unul dintre cele mai atractive proiecte imobiliare din Timișoara, ținând cont de raportul calitate/preț. Disponibilitatea apartamentelor poate fi verificată consultând blocul interactiv XCity Towers.

Stocul studiourilor este în acest moment limitat. Mai sunt disponibile doar două apartamente de acest tip, ambele la etajul 15. Fie că optați pentru studio 1C1 sau studio 1C2, puteți beneficia de priveliști spectaculoase, din balcon sau logie, asupra principalelor puncte de atracție din Timișoara.

Conceptul XCity Towers este adus timișorenilor de către Wallberg, un dezvoltator recunoscut la nivel național. Wallberg are o experiență de 15 ani pe piața imobiliară din România, cu proiecte de succes în Arad, Brașov, Cluj și Timișoara și peste 1000 de apartamente finalizate.

Dacă dorești un apartament în Tower One, completează formularul de mai jos.

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204