Share

XCity Towers, primul cartier rezidențial de turnuri din Timișoara, prinde tot mai mult contur. Dezvoltatorul Wallberg va inaugura în scurt timp primul bloc al ansamblului – Tower One – cu un regim de înălțime P+15, și avansează în ritm alert, în paralel, cu lucrările la Tower 2, bloc care va avea 143 apartamente, 5 spații comerciale și 171 parcări.

Lucrările avansează la Tower 2

Noul turn rezidențial lansat, Tower 2 va fi cea mai înaltă clădire rezidențială din nordul Timișoarei. Cel de-al doilea bloc din ansamblul XCity Towers va avea înălțimea 52,4 metri (P+16). Se conturează astfel un skyline coerent în această zonă a Timișoarei cu mult potențial.

În ceea ce privește construcția, Wallberg a demarat în vară organizarea șantierului celui de-al doilea bloc din ansamblul XCity Towers, iar în acest moment se lucrează la amenajarea subsolului.

Au fost executate deja cu succes lucrările pentru turnarea radierului. Subsolul va avea o suprafață construită de 2.652,86 mp, iar pentru amenajare vor fi utilizate 142.343 kg de oțel-beton și 1.365 mc beton. Placa peste subsol va fi turnată la finalul acestei luni. Aici vor fi amenajate 69 locuri de parcare acoperite și 52 boxe.

9 tipologii de apartamente în Tower 2

Mixul de apartamente noi din Tower 2 integrează feedback-ul din piață ținând cont de preferințele timișorenilor și va cuprinde mai multe tipuri de apartamente de tip studio, respectiv două și trei camere cu terase sub formă de logie. Ca noutate, numărul apartamentelor cu 3 camere a crescut, dezvoltatorul Wallberg venind în întâmpinarea cererii ridicate pe acest segment cu un model cu o suprafață utilă de 64 mp și două balcoane. Apartamentele cu două camere domină mixul propus, atât prin volum cât și prin varietatea de tipologii disponibile, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de locuire ale timișorenilor tineri.  

Wallberg păstrează în conceptul propus elementele pentru care este apreciat, precum balcoanele de tip logie, dar și pereții cu zidărie dublă între apartamente, pentru un plus de confort și intimitate. Aceste caracteristici sunt cu atât mai necesare, cu cât munca de acasă devine o normalitate.

Până în acest moment, peste 30% din apartamentele din Tower 2 au fost precontractate.

Primul cartier de turnuri din Timișoara

XCity Towers este primul cartier de tunuri rezidențiale din Timișoara. Este localizat în zona de nord a orașului, la intersecția dintre două zone foarte căutate de cumpărători: Calea Torontalului și Bucovina. Locuitorii se vor bucura de un parc de jumătate de hectar, liniște și intimitate, precum și de o poziționare privilegiată față centrul Timișoarei și celelalte puncte importante din oraș.

Conceptul de locuire propus de XCity Towers se bazează pe inovație adusă în beneficiul viitorilor locatari. Sunt îmbinate elemente arhitecturale, tehnologie, dotări și funcțiuni ale zonei, care să aducă valoarea adăugată rezidenților și să crească sentimentul de intimitate, confort și siguranță.

Toate locuințele vor fi echipate cu senzori inteligenți, aspect ce va permite controlul videointerfonului și al parametrilor ambientali direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204