Stadiu construcție Tower 2

21 august, 2020

Share

Stadiu construcție Tower 2. XCity Towers, primul cartier de turnuri rezidențiale din Timișoara, prinde tot mai mult contur. După obținerea autorizației de construire pentru Tower 2, echipa tehnică a început să pregătească șantierul pentru al doilea bloc din cele 8 prevăzute în proiect. În acest moment, colegii noștri de pe șantier avansează în ritm ridicat cu pregătirile pentru turnarea radierului.

Stadiu construcție Tower 2

În ultimele săptămâni, colegii noștri de pe șantier au finalizat mare parte din lucrările care țin de pregătirea radierului pentru Tower 2. Astfel, până acum au fost realizate:

  • Săpătura generală pe toată suprafața subsolului
  • Turnarea betonului pentru egalizare
  • Protecția pe toată suprafața pe care a fost turnat betonul de egalizare
  • Fundațiile pentru cele două macarale

În zilele următoare vom finaliza cofrarea și armarea, iar în luna jumătate a lunii sepembrie urmează finalizarea unei etape simbol: turnarea radierului.

Apartamente în Tower 2

Dezvoltatorul Wallberg se bucură de un interes ridicat în rândul cumpărătorilor și cu Tower 2, după ce primul bloc din ansamblu, Tower One, este vândut în proporție de 95% și va fi inaugurat anul acesta.

Până în acest moment, aproximativ 30% din apartamentele din blocul al doilea au fost rezervate. Detalii despre apartamente și disponibilitate găsești pe blocul interactiv.

Dacă ești interesat de un apartament în Tower 2, completează formularul de mai jos, iar unul dintre consultanții noștri te va contacta pentru a programa o vizită pe șantier.

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204