DEZVOLTĂM EXCELENȚA

Portofoliul companiei cuprinde peste 1500 de apartamente construite în diferite orașe din țară, printre care menționăm Arad Plaza (proiectul High End al Anului în România) și proiectul de lux Bourgeois Residence, finalizat în Arad, un proiect de vile în Cluj Napoca, proiectul Sunnyville Brașov, Sunnyville Garden ‘’Cel mai bun ansamblu rezidențial mass market’’ respectiv XCity Towers în Timișoara. Compania, lider în segmental premium al pieței de proiecte rezidențiale din partea de vest a țării, are în portofoliul sau peste 170.000 mp construiți, cu circa 100 Mil de euro investiți și a inițiat în prezent un nou proiect în Timișoara.

Siguranța, intimitatea și confortul au fost transformate de la declarații simple în anumite valori oferite clienților împreună cu apartamente, birouri și vile noi. Astăzi putem spune că am reușit să satisfacem nevoile clienților educați și rafinați, care se referă la achiziționarea unui nou apartament în termeni de investiții: investiția în confortul familiei, intimitate, în propria imagine, în dezvoltare, în activitatea economică.

Recunoaștere națională

1.000 +

apartamente livrate

150.000 +

mp utili construiți

100M +

euro investiți

Proiecte dezvoltate
în 5 orașe

Recunoaștere
națională

20 de ani
de experiență

Descoperă portofoliul nostru

Sold Out

Proiect cu 107 apartamente premium, situat la Km 0 al municipiului Arad, desemnat proiectul high-end al anului în România.

Descoperă

Situat într-unul din cele mai verzi cartiere ale Brașovului, desemnat proiectul mass-market al anului în România.

Descoperă
Sold Out

Un ansamblu rezidențial de tip boutique, amplasat pe malul Mureșului, la câteva minute de centrul Aradului.

Descoperă

Vorbesc despre noi