XCity Towers este la etajul 12. Construcția avansează rapid

1 august, 2019

Share

Construcția la Tower One din XCity Towers, primul proiect de turnuri rezidențiale din Timișoara, avansează într-un ritm alert. Primul turn din XCity Towers este la etajul 12. În același timp, 65% din apartamente sunt în acest moment contractate.

XCITY TOWERS ESTE LA ETAJUL 12

În această săptămână a fost turnată prima parte a planșeului pentru etajul 12. În zilele următoare, această lucrare va fi finalizată. Echipa XCity Towers de pe șantier se concentrează și pe celelalte aspecte esențiale pentru viitoarea ta casă:

  • Pe partea de tâmplărie, colegii noștri lucrează în paralel la etajele 6 și 7;
  • Zidăria va fi finalizată în curând la etajele 6, 7 și 8, iar în zilele următoare colegii noștri se vor muta la etajul al 9-lea;
  • Pe partea de tencuială, echipa de pe șantier a finalizat lucrările până la etajul al șaselea (inclusiv parter);
  • Instalațiile au fost montate până la etajul 5;
  • Se lucrează intens la montarea schelelor pe fațade, pentru a permite startul lucrărilor la termosistem;

ULTIMELE DOUĂ STUDIOURI DIN XCITY TOWERS

Apartamentele de tip studio cu două camere din XCity Towers au fost la mare căutare. În acest moment mai sunt doar două unități disponibile, câte una din fiecare model (studio 1C1 și studio 1C2), ambele la etajul 15. Viitorii proprietari vor avea priveliști spectaculoase, din balcon sau logie, asupra principalelor puncte de atracție din Timișoara.

APARTAMENTE DISPONIBILE ÎN XCITY TOWERS

În același timp, și apartamentele cu două și trei camere sunt la mare căutare. Construcția XCity Towers este la etajul 12, iar în paralel 65% din locuințe au fost deja contractate. XCity Towers este unul dintre cele mai atractive proiecte imobiliare din Timișoara, ținând cont de raportul calitate/preț. Disponibilitatea apartamentelor poate fi verificată consultând blocul interactiv XCity Towers.

Conceptul XCity Towers este adus timișorenilor de către Wallberg, un dezvoltator recunoscut la nivel național. Wallberg are o experiență de 15 ani pe piața imobiliară din România, cu proiecte de succes în Arad, Brașov, Cluj și Timișoara și peste 1000 de apartamente finalizate.

Dacă dorești un apartament în Tower One, completează formularul de mai jos.

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204