Tower One – etajul 15. Am finalizat structura

29 octombrie, 2019

Share

Echipa XCity Towers de pe șantier a atins o bornă importantă, în construcția primului ansamblu rezidențial de turnuri din Timișoara. Structura Tower One din XCity Towers este finalizată, odată cu turnarea planșeului peste etajul 15. În același timp, disponibilitatea apartamentelor noi din ansamblul nostru este tot mai redusă. În acest moment, 82% din locuințe au deja proprietar.

TOWER ONE – ETAJUL 15

La finalul săptămânii trecute a fost turnat planșeul pentru etajul 15, ultimul din Tower One – primul turn al proiectului XCity Towers.

Echipa de pe șantier a avansat în paralel și cu celelalte lucrări:

  • Zidăria este la etajele 11 & 12
  • Tămplăria și tencuiala sunt finalizate până la etajul 9 și se lucrează intens la etajul 10
  • Tot la etajul 10 am ajuns și pe partea de instalații
  • Lucrările la termosistem vor fi în curând finalizate la etajul 5

În plus, apartamentele noi din XCity Towers prind viață și pe partea de finisaje. Placările ceramice sunt finalizate la etajele 1 și 2, iar în această săptămână echipele au ajuns și la etajul al treilea.

APARTAMENTE DISPONIBILE ÎN TOWER ONE

Și ritmul vânzărilor de apartamente noi în Tower One este accelerat. Odată cu finalizarea structurii, 82% din locuințe au fost vândute. Disponibilitatea devine tot mai redusă de la o săptămâna la alta.

Dacă încă nu ați achiziționat un apartament nou în XCity Towers, puteți consulta blocul interactiv Tower One pentru locuințele disponibile, din care vă veți bucura de priveliști spectaculoase, din balcon sau din logie.

DE CE SĂ ALEGI XCITY TOWERS?

Conceptul XCity Towers este adus timișorenilor de către Wallberg, un dezvoltator recunoscut la nivel național. Wallberg are o experiență de 15 ani pe piața imobiliară din România, cu proiecte de succes în Arad, Brașov, Cluj și Timișoara și peste 1000 de apartamente finalizate.

XCity Towers este unul dintre cele mai atractive proiecte imobiliare din Timișoara, ținând cont de raportul calitate/preț. Ansamblul este localizat într-o zonă ferită de agitația arterelor principale, la câțiva pași de inima orașului:

  • 9 minute de Iulius Town
  • 10 minute de Parcul Botanic
  • 11 minute de Piața Unirii

XCity Towers este construit la intersecția dintre cartierele Bucovinei și Torontalului. Clădirile moderne care se construiesc aici vor fi deservite de parcuri și zone verzi și numeroase servicii la standarde internaționale. Locuitorii se vor bucura de mult spațiu, de liniște și intimitate

Prima clădire, Tower One, totalizează 135 de apartamente, 114 parcări exterioare și 50 de parcări subterane, dar și o suprafață de 542 mp destinată spațiilor comerciale și de birouri. În total, 9 tipologii de apartamente răspund diferitelor criterii pentru alegerea apartamentului visat.

Conceptul de locuire propus de XCity Towers se bazează pe inovație adusă în beneficiul viitorilor locatari. Sunt îmbinate elemente arhitecturale, tehnologie, dotări și funcțiuni ale zonei care să aducă valoarea adăugată rezidenților.

Apartamentele sunt despărțite de ziduri duble, balcoanele sunt de tip logie, iar apartamentele vor fi echipate cu tehnologie smart ceea ce va permite controlul interfonului și al parametrilor ambientali direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

Dacă dorești un apartament în Tower One, completează formularul de mai jos.

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204