Tower One din XCity Towers ajunge la etajul 11

11 iulie, 2019

Share

În plină vară, lucrările la construcția Tower One – primul turn din complexul rezidențial XCity Towers – avansează la un ritm accelerat. Colegii noștri de pe șantier au ajuns în această săptămână la cel de-al 11-lea etaj din cele 15 pe care le va avea acest turn.

Până la finalul acestei săptămâni, vom finaliza turnarea planșeului peste etajul 10 din Tower One. Colegii de pe șantierul XCity Towers au început deja lucrările la acest capitol. În plus, avansează deja și pe partea de armătură pentru etajul 11.

XCityTowers - Planșeu etaj 10 - Tower One
Planșeul peste etajul 10 va fi finalizat în scurt timp. Se lucrează deja la armături pentru etajul 11 al Tower One – XCity Towers

Echipa de pe șantier a finalizat până în acest moment și alte lucrări importante pentru Tower One:

  • Partea de tâmplărie a fost finalizată până la etajul 5;
  • Zidăria avansează la etajele 6, 7 și 8, unde trei echipe lucrează în paralel;
  • Tencuiala a fost finalizată la parter, precum și la etajele 1 și 3. Două echipe „atacă” în acest moment în paralel etajele 2 și 4;
  • La capitolul instalații, colegii noștri s-au achitat deja de sarcini până la etajul 5 inclusiv.
Tower One din XCity Towers a ajuns la etajul 11

ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ PENTRU APARTAMENTELE DIN TOWER ONE

Avem vești bune (și normale) pentru viitorii proprietari din XCity Towers. Celor care au optat pentru încălzirea în pardoseală marca REHAU, le spunem că am început să lucrăm și la acest capitol. Echipa de pe șantier avansează în fiecare săptămână în acest sens.

DISPONIBILITATE APARTAMENTE XCITY TOWERS

Apartamentele din Tower One sunt la mare căutare, cererea fiind în creștere de la o lună la alta. Stocul pentru studiourile cu două camere și apartamentele cu trei camere este tot mai limitat. Puteți verifica disponibilitatea apartamentelor, consultând blocul interactiv de pe site-ul nostru.

Dezvoltatorul Wallberg aduce în Timișoara conceptul de cartier rezidențial format din turnuri de locuințe de 10 și 15 etaje. Proiectul va totaliza aproape 1000 de apartamente noi în 8 clădiri și va oferi cele mai spectaculoase panorame asupra orașului, asupra principalelor puncte de atracție din oraș, din propria terasă. Folosește formularul de contact de mai jos și hai să discutăm despre locuința ta din cartierul viitorului din Timișoara.

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204