Noutăți de pe șantierul Tower One

13 aprilie, 2020

Share

Noutăți de pe șantierul Tower One: acesta este operational, iar lucrările evoluează la un ritm bun. În acest moment există toate premisele ca termenul de livrare promis al apartamentelor din Tower One să fie respectat.

NOUTĂȚI DE PE ȘANTIERUL TOWER ONE

De la ultimul „jurnal”, echipa de pe șantierul XCity Towers a finalizat o bună parte din lucrările la Tower One.

Au fost realizate lucrările de:

Zidărie

-Tâmplărie

-Instalații electrice

-Instalații sanitare

La finalul lunii martie a fost instalat liftul de pe scara S2, iar în acest moment este în desfășurare instalarea celui de-al doilea lift.

Șapele au fost turnate până la etajul 13, iar obiectele sanitare au fost montate până la etajul 5. Gletuirea este realizată până la etajul 11, iar o altă echipă vine din spate cu lavabilul.

Lucrările la termosistem vor fi gata în scurt timp: placarea este realizată în proporție de 95%, iar masa de șpaclu în proporție de 80%.

Placările ceramice din apartamente sunt finalizate în mai bine de jumătate din bloc. În aceste zile se lucrează în paralel la etajele 10 și 11.

De asemenea, au fost finalizate placările ceramice din spațiile comune și din balcoanele de tip logie, până la etajul 10.

FĂRĂ VIZIONĂRI PE ȘANTIER

Echipele de pe șantier lucrează normal, cu păstrarea unor măsuri ridicate de igienă și a distanței de cel puțin doi metri între muncitori. Se intervine pe rând în apartamente pentru finisaje, există dispensere de dezinfectant montate la fiecare intrare în bloc.

Pentru siguranța tuturor, a personalului XCity Towers, și a clienților, în această perioadă programul cu publicul este oprit pentru moment.

DISPONIBILITATE APARTAMENTE TOWER ONE

În ultimele luni și ritmul vânzărilor a fost accelerat. Tower One este în acest moment vândut în proporție de 95%.

ECHIPA DE VÂNZĂRI – XCITY TOWERS

Acționăm responsabil la fiecare pas, motiv pentru care am decis să suspendăm și întâlnirile de la birou, până când situația va reveni la normal. Puteți lua legătura în orice moment cu consilierii noștri, prin telefon, email, Skype sau WhatsApp. Vă răspundem la fel de prompt și rămânem, alături de voi, în siguranță.

Pentru detalii despre ansamblul rezidențial dezoltat de Wallberg în Timișoara, completați formularul de contact de mai jos.

#TotulVaFiBine

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204