De ce să cumperi un apartament cu 3 camere în XCity Towers?

11 februarie, 2020

Share

Planurile tale imobiliare sunt o prioritate în 2020? Ai studiat deja ofertele de pe piața din Timișoara și ești hotărât să faci pasul cel mare?  În rândurile următoare, îți spunem de ce să cumperi un apartament cu 3 camere în XCity Towers.

1. Apartamentele cu 3 camere sunt mai spațioase

Familie mare, mon cher? Sau ai planuri pentru un copil? În cazul acesta, nevoia de spațiu crește direct proporțional cu fiecare membru al familiei. Toate apartamentele noi din XCity Towers sunt gândite ca tu să te bucuri de fiecare metru pătrat. În plus, apartamentele cu 3 camere îți oferă și mai mult spațiu. Două dormitoare și două băi sunt o idee mai bună decât un dormitor și o baie, nu?

2. Lumină naturală la discreție

Pe lângă compartimentarea gândită ca fiecare metru pătrat să fie util, în apartamentele din XCity Towers te bucuri și de lumină naturală la discreție. Te vei încărca zilnic cu energie chiar acasă. Apusurile și răsăriturile vor fi mai urmărite decât programele de pe Netflix și HBO Go.

3. Metode de plată flexibile

Știm că prețul este un element important și știm să respectăm banii viitorilor rezidenți din XCity Towers. Din acest motiv, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de avans (între 15% și 100%) cu care să achiziționezi apartamentul. Diferența poate fi achitată cash sau printr-un credit (ipotecar sau prima casă, cum este mai bine pentru tine), la predarea apartamentului.

4. Apartamentele cu 3 camere își cresc valoarea în timp

Credem cu tărie că toate proiectele dezvoltate de către Wallberg își cresc valoare în timp. În special apartamentele cu 3 camere, prin spațiul pe care îl oferă, pentru compartimentarea inteligentă și ținând cont de faptul că locuințele sunt localizate în ansambluri noi. XCity Towers se ridică într-o zonă aflată în plină transformare, și care va deveni în scurt timp unul dintre polurile emblematice ale orașului. Ansamblul este localizat într-o zonă ferită de agitație, la câțiva pași de principalele puncte de interes din Timișoara: Iulius Town, Parcul Botanic, Piața Unirii etc.

APARTAMENT CU 3 CAMERE ÎN XCITY TOWERS

În funcție de turnul în care dorești să achiziționezi o locuință cu 3 camere, Tower One sau Tower 2, avem 2 sau, respectiv, 3 tipologii de apartamente cu 3 camere.

În Tower One, îți propunem 3C1 și 3C2, două tipologii cu suprafațe utile de aproximativ 70 metri pătrați, la care se adaugă două, respectiv un balcon. Livingul generos, dormitorul luminos și baia matrimonială sunt foarte apreciate de către cupluri.

Apartamente cu 3 camere în XCity Towers
Apartamente cu 3 camere în XCity Towers, cu 1 sau 2 balcoane

În Tower 2, pe lângă 3C1 și 3C2, am gândit un apartament cu 3 camere pentru familiile aflate la început de drum. Chiar dacă nu are 70 metri pătrați, apartamentul de tip 3C3, cu 64 mp, la care se adaugă două terase, poate fi alegerea ideală pentru tine.

Te-am convins de ce să cumperi un apartament cu 3 camere în XCity Towers? Ne lași datele de contact mai jos să stabilim o întâlnire?

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204