5 motive să alegi un apartament la etaj superior în XCity Towers

5 decembrie, 2019

Share

Ești în căutarea unui apartament nou în Timișoara? Sunt mai multe aspecte de care trebuie să ții cont, precum dinamica zonei în care este localizat un ansamblu rezidențial, cât de liniștit este cartierul și, nu în ultimul rând, etajul la care alegi să locuiești. Descoperă 5 motive să alegi un apartament nou la etaj superior în XCity Towers.

Toată viața am locuit la sol. Avem în jurul nostru oameni în viteză, mașini, aglomerație. De ce să nu alegem să avem un sentiment de zbor? Cum ar fi să vedem zarea, răsăritul și apusul în adevărata lor splendoare? Descoperă 5 motive să alegi un apartament nou la etaj superior în XCity Towers.

1. Vedere de poveste

Dacă alegi un apartament nou în XCity Towers, la unul dintre etajele superioare, vei avea parte de un view superb în fiecare zi. Locuințele din ansamblul nostru rezidențial oferă panorame unice asupra zonei de nord din Timișoara. Vei privi spre orizont, peste clădiri și parcul de 5000 mp care va fi amenajat. Ai parte de un view impresionant din propriul tău apartament.

2. Liniște și intimitate

Construim turnurile din XCity Towers într-o zonă liniștită, ferită de agitația arterelor aglomerate din Timișoara. Imaginează-ți că sentimentul de liniște este și mai bine conturat de la etajul 10 în sus. Ar fi bine să te grăbești, deoarece în Tower One mai avem apartamente doar la etajele 13 și 15, dacă ne raportăm la etajele superioare

3. Lumină naturală

Apartamentele de la etajele superioare au parte de mai multă lumină naturală. Mai mult ca sigur te vei bucura din plin de ea, datorită suprafețelor vitrate mari din locuințele noastre. În plus, dacă ne gândim la sezonul rece, în care tocmai am intrat, costurile pentru încălzire sunt mai mici decât la locuințele de la etajele intermediare și inferioare. Iar pe timp de vară, țânțarii nu reprezintă o bătaie de cap.

Apartament la etaj superior în XCity Towers
Mai sunt doar câteva apartamente disponibile la etaje superioare în XCity Towers – Tower One

4. Investiție cu randament mai mare

În mod tradițional, în piață se vorbește că investitorii sunt mai degrabă interesați de locuințe la etajele intermediare sau inferioare. În realitate, etajele superioare sunt tot mai căutate, iar apartamentele localizate aici își cresc valoarea în timp datorită atmosferei pe care o poți crea acasă, a view-ului impresionant și a celorlalte aspecte prezentate mai sus.

5. E un Tower. E primul cartier de turnuri din Timișoara!

Dezvoltatorul Wallberg a adus un concept unic pe piața rezidențială din Timișoara. Construim un nou pol de interes al orașului, iar tu ai șansa să locuiești aici chiar de la început. Vei locui într-un turn din care nu vei dori să fii salvat și vei vedea Timișoara de sus.

Dacă ți-am captat atenția și îți dorești un apartament nou la etaj superior în Tower One, ar trebui să te grăbești. Aproape 90% din locuințe au fost deja vândute. Lasă-ne datele de contact în formularul de mai jos.

Te-ai convins? Hai să ne cunoaștem

Constantin Ehling

Sales Manager constantin.ehling@xcitytowers.ro +40 799 107 333

Andreas Dobre

Consilier Vanzari andreas.dobre@xcitytowers.ro +40 731 349 459

Dan Margeanu

Consilier Vanzari dan.margeanu@xcitytowers.ro +40 736 204 204